Menu

27/10 JOSH ROUSE | KRISSY MARY | BAR BROOKLYN

Stockholm

Bar Brooklyn
torsdag, 27 oktober 2022 kl:18:30

Den amerikanska singer-songwritern Josh Rouse är en låtskrivare av rang. Med en genialisk talang för melodier lyckas han alltid utmana sitt musikaliska uttryck, något som såklart är en av anledningarna till att han ständigt lyckats hålla sig aktuell. Redan från de första succéåren med debutalbumet Dressed Up Like Nebraska, Home och det definitiva genombrottet som följde med den mästerliga trilogin Under Cold Blue Stars, 1972 och hyllningen till den dåvarande hemstaden Nashville.
Sedan några år tillbaka lever Josh Rouse i exil i Spanien med sin fru och barn. Den 29 juli släpper han det nya albumet Going Places, ett album vars titel är det perfekta budskapet för 2022. En tid när världen öppnar sig och alla kan återgå till en viss nivå av normalitet.
Därför längtar vi extra mycket till den 27 oktober då han kommer till Bar Brooklyn för att återigen sprida sin musikaliska magi. En kväll du bara inte får missa!
KRISSY MARY
Krissy Mary adderas som support till Josh Rouse den 27 oktober! Aktuell med det kommande albumet Feme Sole, släpper Krissy Mary sitt debutalbum som soloartist och singer-songwriter. Hon har tidigare gjort sig ett namn som frontkvinnan i bandet The Secret Sound Of Dreamwalkers, och i det mer experimentella och vokala ambient-soloprojektet The Secret Sound. Nu låter Krissy Mary sin röst vara bärande i drömsk och mörk folkmusik där texterna kretsar ofta kring myter, drömmar och existentiella utmaningar! Och resultatet blir magi!

Datum / Tid

torsdag, 27 oktober 2022 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Bar Brooklyn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad